Τελευταίος Αγώνας
Πρωτάθλημα Α' Πειραιά
26η Αγωνιστική

ΑΕ Περάματος
Αετός
1
1
 
 
 
Επόμενος Αγώνας
Κύπελλο Πειραία
Β' Φάση

ΑΟΑΔ
Αετός
Γηπ: ΑΓΕΤ Χαραυγής
Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου
Ώρα: 11.00
 

 
 
Ηχητικά μηνύματα
 

 
 

Χορηγοί - Υποστηρικτές

 
 
 
ΣΟΥΠΕΡ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ (Ακαδημίες) (05/07/2019)
 
 

Με τις καλύτερες εντυπώσεις και ένα κύπελλο στις αποσκευές της επέστρεψε η αποστολή του Αετού Κορυδαλλού από το Βόλο, όπου έλαβε μέρος στο τουρνουά ακαδημιών "EPISKYROS CUP 2019", από 25 – 28 Ιουνίου 2019.

Τα τμήματα που συμμετείχαν, ήταν η Κ - 14 με δύο τμήματα, ένα με προπονητή τον ΑΓΓΕΛΑΚΗ Παναγιώτη και ένα με προπονητή τον ΜΑΝΑΛΗ Νίκο, και η Κ – 12 με προπονητή τον ΚΑΒΑΣΗ Γιώργο. Ενώ ως αρχηγός αποστολής ήταν ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ Βασίλης.

Το ένα τμήμα της Κ – 14 έλαβε την πρώτη θέση στον όμιλό του αφού νίκησε τον Ολυμπιακό Αιγάλεω με 7 – 0 και τον Π.Α.Σ. Γαλατσίου με 3 – 1 και έφερε ισοπαλία με τον Εθνικό με 1 – 1 και έπαιξε στους τελικούς όπου νίκησε τον Ολυμπιακό Βόλου με 2 – 1 και τον Αθηναϊκό με 3 – 0 και κατέκτησε την 1η θέση στο τουρνουά.

Τα παιδιά που αγωνίστηκαν στο τμήμα ήταν (Κρητικός, Πάλλης, Μπουγάς, Μανικιώτης, Αλιού, Κόρπης, Πατάνι, Καβάκος, Μούχλας, Καφούρος και Ζώγας).

Το άλλο τμήμα της Κ – 14 κατέλαβε την 3η θέση στον όμιλό του αφού ισοβάθμησε σε τριπλή ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό Αιγάλεω 1 από τον οποίο έχασε με 5 – 1 και τον Ολυμπιακό Βόλου τον οποίο νίκησε με 1 – 0, ενώ νίκησε και τον Εθνικό με 3 – 0.

Τα παιδιά του τμήματος αυτού ήταν (Συρίγος, Παναγέας, Κρεμμυδιώτης, Κουρμουλάκης, Λέσι, Σεροπιάν, Διαμαντόπουλος, Αυγέρης, Σερεμέτης, Καραμαργιός, Κοτρωνάκης και Κοντογιάννης).

Τέλος το τμήμα της Κ – 12 κατέλαβε την 2η θέση στον όμιλό του αφού ισοβάθμησε με τον Θησέα Αγριάς Βόλου από τον οποίο έχασε με 3 – 1, ενώ νίκησε τον Ολυμπιακό Βόλου με 8 – 1 και τον Π.Α.Σ. Γαλατσίου με 3 – 0.

Τα παιδιά που αγωνίστηκαν με το τμήμα ήταν ( Μπρέκης, Δαρζέντας, Καζανιάτορας, Κιόρρι, Σιγάλας, Γεωργιάδης, Καράμπελας, Νίκου και Μιχαήλος).

Η αποστολή επέστρεψε στον Κορυδαλλό το απόγευμα της Παρασκευής 28 Ιουνίου 2019, μετά την απονομή κυπέλλων και μεταλλίων που έγινε στο γήπεδο Ε.Α.Κ. του Ολυμπιακού Βόλου.

Τους αγώνες παρακολούθησαν και αρκετοί γονείς των αθλητών, που συνόδευαν την αποστολή με το πούλμαν είτε ήρθαν στο Βόλο με μονοήμερες ή διήμερες εκδρομές.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς της ακαδημίας μας , που μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους , με την υπόσχεση του χρόνου να είναι ακόμα καλύτερα.

Επίσης ευχαριστούμε την "BOCA SPORT" και την Ε.Π.Σ.Θεσσαλίας για την διοργάνωση του τουρνουά αλλά και την διεύθυνση του ξενοδοχείου "VALIS RESORT" για την άψογη φιλοξενία και εξυπηρέτηση σε ότι ζητήσαμε.

 


ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ | ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ

 
22/09/2019

 
 
Βαθμολογία
1. Αετός 0
2. Αμπελακιακός 0
3. ΑΟ Καστέλλας 0
4. ΑΟ Χαλκηδών 0
5. ΑΣ Δραπετσώνα 0
6. ΑΣ Ποντίων 0
7. Δίας 0
8. Ελλάς Ποντίων 0
9. Ηρακλής Ν. 0
10. Θύελλα Μ. 0
11. Καραβάς 0
12. Νέοι Ευγενείας 0
13. Αίας Σαλαμίνας 0
14. AE Χαραυγή 0
 

 
 

Μέγας Χορηγός

 
 


 
 

Χορηγοί - Υποστηρικτές