Τελευταίος Αγώνας
Α' Κατηγορία - 2ος Όμιλος
9η Αγωνιστική

Αετός
ΑΣ Δραπετσώνα
3
0
 
 
 
Επόμενος Αγώνας
Α' Κατηγορία - 2ος Όμιλος
10η Αγωνιστική

Αετός
Ατρόμητος Κερατσινίου
 

 
 
Ηχητικά μηνύματα
 

 
 

Χορηγοί - Υποστηρικτές

 
 
 
ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (Ακαδημίες) (24/09/2018)
 
 

Σας ενημερώνουμε για την συνέχιση της συνεργασίας, της ομάδας μας με την αθλητιατρική επιστημονική εταιρεία "MEDIC SPORTS".
Κατόπιν τούτου οι αθλητές της ακαδημίας μας έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν μία σειρά ιατρικών εξετάσεων, με πολύ μικρή οικονομική επιβάρυνση, η οποία θα γίνει στα γραφεία μας το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 από τις 08:30΄ το πρωί έως το απόγευμα μετά από ραντεβού και θα περιλαμβάνει:

1. ΓΕΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ με έλεγχο των ζωτικών σημείων και δημιουργία ιατρικού ιστορικού και προσωπικού φακέλου για κάθε αθλητή.

2. ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ (ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΧΗΜΙΚΕΣ) όπως γενική αίματος, σάκχαρο, ουρία, χοληστερίνη, τριγλυκερίδια, ουρικό οξύ, SCOT – SCPT – σίδηρος ορού – CPK – γGT, κάλιο, νάτριο.

3. ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ με αποτελέσματα από ηλεκτροκαρδιογράφημα, ακρόαση και οξυμετρία.

Μετά τον έλεγχο των ανωτέρω θα εκδίδεται στον αθλητή ειδικός φάκελος υγείας και θα υπογράφονται τα δελτία υγείας για τη συμμετοχή των αθλητών σε επίσημους αγώνες και Ατομικό Δελτίο Υγείας Αθλητή για το σχολείο του. Τα αποτελέσματα θα επεξεργαστούν από ειδικούς γιατρούς και θα δοθούν οδηγίες και κατευθύνσεις σε τυχόν προβλήματα υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού για την ανωτέρω ημερομηνία επικοινωνήστε με τη γραμματεία της Ακαδημίας μας.

 


Μιθριδάτης - ΑΕΤΟΣ 1 - 6 | ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 
02/12/2021

 
 
Βαθμολογία
1. Ελλάς Ποντίων 27
2. ΑΕ Μοσχάτου 22
3. Μαύρος Αετός 18
4. Αετός 16
5. ΑΕ Σαρωνικός 14
6. ΑΟ Χαλκηδών 14
7. ΑΕ Ίκαρος 12
8. ΑΠΟ Φίλαθλοι 9
9. Ερμής 8
10. ΑΕ Περάματος 7
11. Ατρόμητος Κερ. 4
12. ΑΣ Δραπετσώνα 1
 

 
 

Μέγας Χορηγός

 
 


 
 

Χορηγοί - Υποστηρικτές