Τελευταίος Αγώνας
Α' Κατηγορία - 2ος Όμιλος
9η Αγωνιστική

Αετός
ΑΣ Δραπετσώνα
3
0
 
 
 
Επόμενος Αγώνας
Α' Κατηγορία - 2ος Όμιλος
10η Αγωνιστική

Αετός
Ατρόμητος Κερατσινίου
 

 
 
Ηχητικά μηνύματα
 

 
 

Χορηγοί - Υποστηρικτές

 
 
 
60 ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ – ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ (Εκδηλώσεις) (04/02/2020)
 
 

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 η ετήσια γιορτή του Αετού Κορυδαλλού στην αίθουσα του ΣΙΝΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ η οποία ήταν και επετειακή καθώς συνέπεσε με τα 60 χρόνια ζωής της ομάδος.

Η εκδήλωση την οποία παρουσίασε για άλλη μια φορά ο Γιάννης Ποντίκης, σημείωσε τεράστια επιτυχία και την παρακολούθησε πλήθος κόσμου, περίπου 500 άτομα.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Χουρσαλάς Νίκος, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Πάχος Γιάννης, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι Αρώνης Απόστολος και Τσιρίτας Μιχάλης, ο Πρόεδρος της ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π. Γουρδομιχάλης Γρηγόρης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Βετεράνων του Πειραιά Τσίρμπας Κανέλλος, ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης "Μαζί για τον Κορυδαλλό" Κατσούλης Νίκος, από την "Λαϊκή Συσπείρωση Κορυδαλλού" Ψωμάς Κώστας, ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης "Ανυπότακτος Κορυδαλλός" Περσίδης Γιάννης, η εκπρόσωπος του Βουλευτή του Σύριζα Ραγκούση Γιάννη κα Δακουτρού Ρένα.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν από την Ε.Π.Σ.Πειραιά ο Αντιπρόεδρος Σπάθας Γιάννης, ο Διευθυντής των γραφείων Νταλάκος Παναγιώτης και από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Παρασκευάκος Νίκος, από τον Α.Ο. Κορυδαλλού ο Αντιπρόεδρος Λεκάκης Γιάννης και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Μάρθας Τάσος, από την Θύελλα – Αχιλλέα Κορυδαλλού ο Πρόεδρος Καραουλάνης Σίμος.

Επίσης παρευρέθησαν οι δημοσιογράφοι Γερακάρης Παύλος, Δαρζέντας Αντώνης και Μηλιδώνης Στάθης, πολλοί παλιοί παράγοντες, προπονητές και αθλητές της ομάδος καθώς και σύσσωμη η Ακαδημία (γονείς και αθλητές).

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν με πλακέτα για την πολυετή προσφορά τους στον σύλλογο:

1. Φωστηρόπουλος Τάκης , παλιός προπονητής της ομάδος
2. Σορώτος Βασίλης , παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδος
3. Νικολάου Παναγιώτης παράγοντας της ομάδος
ενώ βραβεύτηκαν ο παλιός προπονητής της ομάδος Σταυρακόπουλος Βαγγέλης και η ομάδα πού πήρε το πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Πειραιά το 2015- 2016.

Επίσης τιμήθηκαν όλοι οι παλιοί Πρόεδροι της ομάδος Κοντούλης Σπύρος, Σιδηρόπουλος Νίκος, Βαγγέλης Γιώργος, Νικολάου Θεόδωρος καθώς και οι παλιοί παράγοντες και προπονητές : Ηλιάδης Στέφανος, Ξενάριος Βασίλης, Κιβρικοσαίος Φάνης, Πηλίδης Νίκος, Αγγελάκης Τάκης.

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ | 60 ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 
02/12/2021

 
 
Βαθμολογία
1. Ελλάς Ποντίων 27
2. ΑΕ Μοσχάτου 22
3. Μαύρος Αετός 18
4. Αετός 16
5. ΑΕ Σαρωνικός 14
6. ΑΟ Χαλκηδών 14
7. ΑΕ Ίκαρος 12
8. ΑΠΟ Φίλαθλοι 9
9. Ερμής 8
10. ΑΕ Περάματος 7
11. Ατρόμητος Κερ. 4
12. ΑΣ Δραπετσώνα 1
 

 
 

Μέγας Χορηγός

 
 


 
 

Χορηγοί - Υποστηρικτές