Τελευταίος Αγώνας
Α' Κατηγορία - 1ος Όμιλος
6η Αγωνιστική

Ερμής
Αετός
0
0
 
 
 
Επόμενος Αγώνας
Α' Κατηγορία - 1ος Όμιλος
7η Αγωνιστική

Αετός
Ατρόμητος Κερ.
 

 
 
Ηχητικά μηνύματα
 

 
 

Χορηγοί - Υποστηρικτές

 
 
 
60 ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ – ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ (Εκδηλώσεις) (04/02/2020)
 
 

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 η ετήσια γιορτή του Αετού Κορυδαλλού στην αίθουσα του ΣΙΝΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ η οποία ήταν και επετειακή καθώς συνέπεσε με τα 60 χρόνια ζωής της ομάδος.

Η εκδήλωση την οποία παρουσίασε για άλλη μια φορά ο Γιάννης Ποντίκης, σημείωσε τεράστια επιτυχία και την παρακολούθησε πλήθος κόσμου, περίπου 500 άτομα.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Χουρσαλάς Νίκος, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Πάχος Γιάννης, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι Αρώνης Απόστολος και Τσιρίτας Μιχάλης, ο Πρόεδρος της ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π. Γουρδομιχάλης Γρηγόρης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Βετεράνων του Πειραιά Τσίρμπας Κανέλλος, ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης "Μαζί για τον Κορυδαλλό" Κατσούλης Νίκος, από την "Λαϊκή Συσπείρωση Κορυδαλλού" Ψωμάς Κώστας, ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης "Ανυπότακτος Κορυδαλλός" Περσίδης Γιάννης, η εκπρόσωπος του Βουλευτή του Σύριζα Ραγκούση Γιάννη κα Δακουτρού Ρένα.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν από την Ε.Π.Σ.Πειραιά ο Αντιπρόεδρος Σπάθας Γιάννης, ο Διευθυντής των γραφείων Νταλάκος Παναγιώτης και από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Παρασκευάκος Νίκος, από τον Α.Ο. Κορυδαλλού ο Αντιπρόεδρος Λεκάκης Γιάννης και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Μάρθας Τάσος, από την Θύελλα – Αχιλλέα Κορυδαλλού ο Πρόεδρος Καραουλάνης Σίμος.

Επίσης παρευρέθησαν οι δημοσιογράφοι Γερακάρης Παύλος, Δαρζέντας Αντώνης και Μηλιδώνης Στάθης, πολλοί παλιοί παράγοντες, προπονητές και αθλητές της ομάδος καθώς και σύσσωμη η Ακαδημία (γονείς και αθλητές).

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν με πλακέτα για την πολυετή προσφορά τους στον σύλλογο:

1. Φωστηρόπουλος Τάκης , παλιός προπονητής της ομάδος
2. Σορώτος Βασίλης , παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδος
3. Νικολάου Παναγιώτης παράγοντας της ομάδος
ενώ βραβεύτηκαν ο παλιός προπονητής της ομάδος Σταυρακόπουλος Βαγγέλης και η ομάδα πού πήρε το πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Πειραιά το 2015- 2016.

Επίσης τιμήθηκαν όλοι οι παλιοί Πρόεδροι της ομάδος Κοντούλης Σπύρος, Σιδηρόπουλος Νίκος, Βαγγέλης Γιώργος, Νικολάου Θεόδωρος καθώς και οι παλιοί παράγοντες και προπονητές : Ηλιάδης Στέφανος, Ξενάριος Βασίλης, Κιβρικοσαίος Φάνης, Πηλίδης Νίκος, Αγγελάκης Τάκης.

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ | 60 ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 
29/11/2020

 
 
Βαθμολογία
1. Αμπελακιακός 16
2. Φαληρικός 15
3. Περαμαϊκός 14
4. Ήφαιστος 12
5. Ελλάς Ποντίων 10
6. Δίας 10
7. Νίκη Ρέντη 9
8. Αετός 8
9. Ηρακλής Νίκ. 7
10. ΑΣ Δραπετσώνα 7
11. Ίκαρος 7
12. Ερμής 5
13. Ατρόμητος Κερ. 4
14. Παντζιτζιφιακός 4
15. Αστέρας Κερ. 1
16. Δόξα Πειραιά 0
17. ΑΟ Καστέλλας 0
 

 
 

Μέγας Χορηγός

 
 


 
 

Χορηγοί - Υποστηρικτές