Τελευταίος Αγώνας
Α' Κατηγορία - 2ος Όμιλος
18η Αγωνιστική
ΑΕ Μοσχάτου
Αετός
1
2
 
 
 
Επόμενος Αγώνας
Α' Κατηγορία - 2ος Όμιλος
19η Αγωνιστική
Αετός
Δίας Κορυδαλλού
Γηπ: Κορυδαλλού
Σάββατο 24 Φεβρουαρίου
Ώρα: 15.30
 
 

 
 
Ηχητικά μηνύματα
  
 

Χορηγοί - Υποστηρικτές

 
 

 
Ολοκληρώθηκε υπό την αιγίδα της ένωσης πειραιά και της uefa, η ημερίδα προώθησης του γυναικείου ποδοσφαίρου it's a woman's game (16/12/2023)
 
 

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί στο γήπεδο του σεφ ,υπό την αιγίδα της ένωσης πειραιά και της uefa, η ημερίδα προώθησης του γυναικείου ποδοσφαίρου it's a woman's game.

Συμμετείχαν κορίτσια από την ομάδα μας, ηλικίας κάτω των 12 ετών συνοδευόμενες από την προπονήτριές μας, Άννα Μαρία Ντόσκα και Μπούγα Κατερίνα, παρουσία του πρόεδρου μας.περισσότερα

 
 
Περιπλάνηση του νεοσύστατου τμήματος νεαρών παικτών μας στο πιο έγκυρο ανεξάρτητο πρωτάθλημα ομάδων στο λεκανοπέδιο Αττικής (21/11/2023)
 
 

Ξεκινάει αισίως το προσεχές Σαββατοκύριακο η περιπλάνηση του νεοσύστατου τμήματος νεαρών παικτών μας στο πιο έγκυρο ανεξάρτητο πρωτάθλημα ομάδων στο λεκανοπέδιο Αττικής.

Μία ακόμα καινοτομία της ακαδημίας μας με σκοπό την αγωνιστική ετοιμότητα όλων των αθλητών μας!


 
 
Την 1η Κυριακή του Δεκέμβρη θα γίνει αξιολόγιση των Αθλητών (21/11/2023)
 
 

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΕΙ,ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ.ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ SITE YOURSOCCERUNIVERSITY.COM.

ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤ...

περισσότερα

 
 
Φιλικό αγώνα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Κορυδαλλού, έδωσε αντιπροσωπευτική ομάδα μας με την Εθνική Ενόπλων (06/11/2023)
 
 

Φιλικό αγώνα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Κορυδαλλού, έδωσε αντιπροσωπευτική ομάδα μας με την Εθνική Ενόπλων. Στο παιχνίδι αυτό συμμετείχαν πολλά παιδιά της αναπτυξιακής μας ομάδας τα οποία έδειξαν ότι σύντομα θα αποτελούν το "νέο αίμα" της ανδρικής ομάδας μας!

Με την Εθνική Ενόπλων αγωνίστηκαν και δύο δικοί μας, Κόμητας Άγγελος και Γκούμας Σταθης!

 
 
Το νέο challenge για την Ακαδημία μας είναι εδώ! (20/07/2023)
 
 

Κι ενώ βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, μακρυά από αγώνες και προπονήσεις,με τη θερμοκρασία στους 40 βαθμούς, το νέο challenge για την Ακαδημία μας είναι εδώ!

Στέλνουμε φωτογραφία των παιχταράδων μας στον admìn με όνομα και περιοχή που κάνουμε τις διακοπές μας,για να γίνουν summer stories!

 
 
Πολύ επιτυχημένη η πρώτη εξόρμηση του Αετού Κορυδαλλού πέραν των συνόρων του ποδοσφαίρου! (19/02/2023)
 
 

Πολύ επιτυχημένη η πρώτη εξόρμηση του Αετού Κορυδαλλού πέραν των συνόρων του ποδοσφαίρου! Όλοι περάσαμε εκπληκτικά και είναι μόνον η αρχή σε καινοτομίες και δράσεις!
Ευχαριστούμε τους γονείς για τη συμμετοχή, τα αετόπουλα ,τη γραμματεία και τους προπονητές -συνοδούς Τόπη,Ντόσκα και Μπολοβίνο.
Το δικό μας ποδόσφαιρο έχει μόνο όραμα!περισσότερα

 
 
Εκδρομή στο Πλανητάριο (14/02/2023)
 
 

Πάμε δυνατά όλα τα αετόπουλα για την εκδρομή μας το ερχόμενο Σάββατο! 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (22/04/2019)
 
 

Ο ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗΣ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 17:00 ΕΩΣ ΤΙΣ 21:00, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΗΝ Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:00΄ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ !!!
 
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔ...

περισσότερα

 
 
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ (12/01/2018)
 
 

Η Διοίκηση του Αετού Κορυδαλλού ευχαριστεί τους γονείς της Ακαδημίας για την άμεση ανταπόκριση που έδειξαν, στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Τα συγκεντρωθέντα τρόφιμα ήδη διατίθενται σε άπορες οικογένειες του Δήμου μας, με μέριμνα της Διοίκησης της ομάδας μας.

 
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ (01/12/2017)
 
 

Σας ενημερώνουμε ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα και κατά τις ώρες των προπονήσεων, θα γίνει φωτογράφιση των τμημάτων, για το ημερολόγιο της ομάδος έτους 2017 – 18.

Κατόπιν τούτου παρακαλούμε για την παρουσία για την παρουσία των αθλητών στις
συγκεκριμένες ημέρες και ώρες με την κίτρινη στολή της προπόνησης ή του αγώνα.

Η παρουσία όλων των παιδιών κρίνεται αναγκαία.

 
24/02/2024

 
 
Βαθμολογία
1. Καραβάς 47
2. Αμφιάλη 44
3. Χαραυγή Αστέρας 34
4. Αετός Κορυδαλλού 34
5. ΑΟ Χαλκηδών 32
6. ΑΣ Δραπετσώνας 29
7. Ήφαιστος 26
8. Σαρωνικός Αίγινας 25
9. Δίας Κορυδαλλού 21
10. Άρης Αμφιάλης 18
11. Ελλάς Ποντίων 16
12. ΑΟΚ Φαλήρου 15
13. ΑΕ Μοσχάτου 9
14. Ηρακλής Νίκαιας 0
 

 
 

Μέγας Χορηγός

 
 


 
 

Χορηγοί - Υποστηρικτές