Τελευταίος Αγώνας
Α' Κατηγορία - 2ος Όμιλος
9η Αγωνιστική

Αετός
ΑΣ Δραπετσώνα
3
0
 
 
 
Επόμενος Αγώνας
Α' Κατηγορία - 2ος Όμιλος
10η Αγωνιστική

Αετός
Ατρόμητος Κερατσινίου
 

 
 
Ηχητικά μηνύματα
 

 
 

Χορηγοί - Υποστηρικτές

 
 
 
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ (Γενικά) (28/12/2018)
 
 

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων αποδυτηρίων της ομάδας μας.

Αποδυτήρια υψηλών προδιαγραφών που θα ζήλευαν ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, καταφέραμε με μεράκι, θέληση και διάθεση ένα όνειρο των τελευταίων χρόνων να γίνει πραγματικότητα. Δείγμα συλλογικής προσπάθειας απ′ όλους μας.

Στην ομιλία του στα εγκαίνια ο πρόεδρος του Αετού Δημήτρης Μπούγας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κορυδαλλού Σταύρο Κασιμάτη και όλη τη δημοτική αρχή για την συμπαράσταση τους. Επίσης τους Νίκο Πηλίδη και Θεόδωρο Νικολάου για την βοήθεια τους όπως επίσης τους Βασίλη Κουτσομήτη και Νίκο Μπούγα για την αρωγή και υποστήριξη τους στη δημιουργία αυτού του έργου.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης που αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του έργου, καθώς και σε άλλα αθλητικά έργα στην περιοχή του Δήμου, ο πρόεδρος της ΕΠΣΠ Γιώργος Ανατολάκης, οι πρώην πρόεδροι του Αετού Σπύρος Κοντούλης Γιώργος Βαγγέλης κ.α.

Εκατοντάδες φίλοι του ποδοσφαίρου έδωσαν το παρών στα εγκαίνια των αποδυτηρίων του Αετού.

Από τον Δήμο Κορυδαλλού παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, οι αντιδήμαρχοι Ανδρέας Καπιτσίνος, Κώστας Καλούδης, Δημήτρης Χριστοφορίδης, Μαρία Διακάτου, Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Βιδάλης, Παύλος Γερακάρης, Γιάννης Μελάς, Γιάννης Χρουσαλάς, Κώστας Βράκας.

Παρών και ο εκπρόσωπος του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Γιώργος Ρεμπής.

Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά οι Γιώργος Ανατολάκης, Γιάννης Σπάθας, Γιάννης Ποντίκης, Μπάμπης Μοιραδωράκης, Παναγιώτης Νταλάκος.

Εκπρόσωποι των σωματείων Ερμή Κορυδαλλού, Δία, ΑΟ Κορυδαλλού, Αστυπάλαιας, ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας, Αστέρα Νίκαιας, Άνω Νεάπολης.

Παρόντες οι πρώην πρόεδροι του Αετού Νίκος Ανασόπουλος, Βασίλης Μαλλιαρός, Γιάννης Θεοδοσιάδης, Σπύρος Κοντούλης, Γιώργος Βαγγέλης, Θεόδωρος Νικολάου.

Οι πρώην προπονητές της ομάδας Βασίλης Ξενάριος, Βαγγέλης Σταυρακόπουλος, Ανδρέας Νάστος, Παναγιώτης Αγγελάκης, Σπύρος Κουνέλης.

Την Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας και ο ταμίας Αντώνης Κανέρης. Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Ανδρέας Παπαδόπουλος, Αλέκος Λιθόπουλος, Λευτέρης Θεοδώρου κ.α.

Παρόντες φυσικά οι ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων.
Υπήρξε πλούσιος μπουφές με αναψυκτικά και μπουφές.
Ψυχή της εκδήλωσης η γραμματέας του συλλόγου κ. Ελένη Κανέρη.
Η διοίκηση του Αετού αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους χορηγούς κ. Βλαχόπουλο(black energy) και Αλέξανδρο Σαχλό (Timbersa) καθώς και τον κ. Α.Δ. που δεν θέλησε να γνωστοποιηθεί το πλήρες όνομα του.

 


Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ | ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ME ΛΟΥΚΑ ΚΑΛΛΑ

 
02/12/2021

 
 
Βαθμολογία
1. Ελλάς Ποντίων 27
2. ΑΕ Μοσχάτου 22
3. Μαύρος Αετός 18
4. Αετός 16
5. ΑΕ Σαρωνικός 14
6. ΑΟ Χαλκηδών 14
7. ΑΕ Ίκαρος 12
8. ΑΠΟ Φίλαθλοι 9
9. Ερμής 8
10. ΑΕ Περάματος 7
11. Ατρόμητος Κερ. 4
12. ΑΣ Δραπετσώνα 1
 

 
 

Μέγας Χορηγός

 
 


 
 

Χορηγοί - Υποστηρικτές