Τελευταίος Αγώνας
Α' Κατηγορία - 2ος Όμιλος
20η Αγωνιστική

Αετός
Ηρακλής Ν.
2
1
 
 
 
Επόμενος Αγώνας
Α' Κατηγορία - 2ος Όμιλος
21η Αγωνιστική

Δίας
Αετός
 

 
 
Ηχητικά μηνύματα
 

 
 

Χορηγοί - Υποστηρικτές

 
 
 
Ισχυρή και Πολυμελή Διοίκηση στον Α.Π.Ο. Αετό Κορυδαλλού (Ανακοίνωση:: Δελτία Τύπου) (19/06/2016)
 
 

Ο Α.Π.Ο. Αετός Κορυδαλλού ανακοινώνει την εκλογή της Νέου Διοικητικού Συμβουλίου με την ολοκλήρωση των διαδικασιών της Γενικής Συνέλευσης των Μελών και Φίλων του Συλλόγου με Πρόεδρο τον Κο Δημήτριο Μπούγα.

Την Τετάρτη 08/06/15 στην αίθουσα «Πλειάδες» Του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Κορυδαλλού πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου με θέματα τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό της Διοίκησης του Συλλόγου που ολοκλήρωσε την θητεία της και την εκλογή του Νέου Συμβουλίου για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η Συνέλευση πραγματοποιήθηκε παρουσία πολλών Παραγόντων, Μελών και Φίλων του Συλλόγου καθώς και Γονέων των παιδιών της Ακαδημίας. Παράλληλα απευθύνθηκε ένας σύντομος χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού Κο Γεώργιο Μακρυνό. Επιπρόσθετα χαιρετισμός απευθύνθηκε από τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα και Πρόεδρο των Επιτροπών Διαιτησίας, Τύπου και Δημοσίών Σχέσεων της Ε.Π.Σ.Π Κο Ιωάννη Ποντίκη. Την Προεδρία της Συνέλευσης και την ομαλή διεξαγωγή εγγυήθηκε ο Πρώην και επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου Κος Σπύρος Κοντούλης. Στήριξαν και έδωσαν το παρόν παλαιότεροι Πρόεδροι και Παράγοντες όπως ο Γεώργιος Βαγγέλης, Ναπολέων Δάκουρας και Θεοφάνης Κυβρικοσαίος.

Στη διαδικασία μετά τον Διοικητικό Απολογισμό από τον Πρόεδρο Κο Δημήτριο Μπούγα και τον Οικονομικό Απολογισμό από τον Ταμία Κο Αθανάσιο Αλεξόπουλο οι οποίοι εγκρίθηκαν ομόφωνα από το Σώμα της Συνέλευσης πραγματοποιήθηκε εποικοδομητικός διάλογος όσον αφορά την λειτουργία του Συλλόγου και των πολυάριθμων τμημάτων του και τέθηκαν οι στόχοι για την πορεία του Συλλόγου για σταθερή άνοδο και βελτίωση των δομών του και την πορεία για νέες επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.

Κοινώς παραδεκτό έγινε πως ο Σύλλογος έχει πλέον αλλάξει σελίδα με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος σε Ανδρικό, Εφηβικό, Παιδικό Τμήμα και επιτυχίες στα μικρότερα ηλικιακά τμήματα χωρίς να παραγνωρίζονται οι αρχές του και το ήθος τα οποία από την ίδρυση του και πέρα τον πρεσβεύουν με οδηγούς την κοινή Στόχευση, τον Ενθουσιασμό, την Οργάνωση και την Στελέχωση όλων των δομών με Ανθρώπους που αγαπούν τον Αθλητισμό αποτελώντας έναν υγιή Πνεύμονα στο πλαίσιο της Κοινωνίας.

Χαρακτηριστικό την Συνέλευσης και όπως τονίστηκε από τον Πρόεδρο της Κο Σπύρο Κοντούλη, στον Αετό Κορυδαλλού πορεύονται ιστορικά Όλοι μαζί για την πρόοδο του Συλλόγου όπως έδειξαν και τα αποτελέσματα της. Τέθηκαν οι υποψηφιότητες για την συγκρότηση του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο απαρτίζεται από παλαιά μέλη και στελεχώθηκε και με αρκετά νέα πρόσωπα καθώς και από Γονείς των παιδιών της Ακαδημίας. Η Συνέλευση συνέχισε τις εργασίες της, την Δευτέρα 13/06/16 όπου ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες με την Εκλογή του Κου Δημήτριου Μπούγα στη θέση του Προέδρου.

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα απαρτίζεται από τα ακόλουθα μέλη:

Πρόεδρος: Δημήτριος Μπούγας
Αντιπρόεδρος: Θεόδωρος Νικολάου
Γενικός Γραμματέας: Ιωάννης Μπούλιαρης
Ταμίας: Αθανάσιος Αλεξόπουλος
Υπεύθυνος Ανδρικού Τμήματος: Γκίκας Δαρδανός
Υπεύθυνος Ανδρικού Τμήματος: Νικόλαος Μπούγας
Υπεύθυνος Ανδρικού Τμήματος: Νικόλαος Πηλίδης
Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών: Κωνσταντίνος Λαζάρου
Ειδικός Γραμματέας: Παύλος Γούναρης
Δημόσιες Σχέσεις: Δημήτριος Βοΐλης
Σύμβουλος: Ιωάννης Μαραγκάκης
Σύμβουλος: Ιωάννης Μακρυγιάννης
Σύμβουλος: Χρήστος Κρεμμυδιώτης
Σύμβουλος: Ευγενία Ταβουλαρέα
Σύμβουλος: Σταύρος Χουρδάκης
Σύμβουλος: Δημήτριος Δίπλας
Σύμβουλος: Θεόδωρος Γκούμας
Σύμβουλος: Νικολέτα Χατζηδάκη

Στα επόμενα Διοικητικά Συμβούλια θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:
Ο Σχεδιασμός της Νέας Περιόδου και η Συγκρότηση Επιτροπών για τις συζητήσεις για την ανανέωση συνεργασίας με τον Προπονητή του Ανδρικού Τμήματος, τους Ποδοσφαιριστές του Ανδρικού Τμήματος και την Υλοποίηση των Μεταγραφών, Οικονομικών Θεμάτων, Εμπορικών, Διαφημιστικών και Χορηγιών και για την Άρτια Στελέχωση με έμψυχο δυναμικό των Τμημάτων της Ακαδημίας η οποία αποτελεί και τον βασικό Χορηγό και Δύναμη του Συλλόγου.

Μετά τιμής
Το Γραφείο Τύπου
Α.Π.Ο. Αετός Κορυδαλλού

 


Προπονήσεις Ατομικής βελτίωσης ατομικών δεξιοτήτων τον ΙΟΥΛΙΟ | ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ERETRIA CUP 20-23 IOYNIOY 2016

 
28/05/2020

 
 
Βαθμολογία
1. Αίας Σαλαμίνας 54
2. Καραβάς 52
3. Αμπελακιακός 46
4. Αετός 34
5. Δίας 31
6. ΑΟ Χαλκηδών 28
7. Νέοι Ευγενείας 26
8. Ελλάς Ποντίων 26
9. ΑΣ Δραπετσώνα 25
10. ΑΣ Ποντίων 22
11. AE Χαραυγή 21
12. Ηρακλής Ν. 19
13. Θύελλα Μ. 8
14. ΑΟ Καστέλλας 2
 

 
 

Μέγας Χορηγός

 
 


 
 

Χορηγοί - Υποστηρικτές